Bejelentés


Ezt látnod kell Oldalamat látnod kell!


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.


Szavazás


LinkekSzia! Hogy vagy? Üdv az oldalamon! Ez csak a bevezető, nincs itt semmi. Na, menj el erről a helyről, mert itt egy árva érdekesség nincs :D Szia!
Üzenőfal


Név:

Üzenet:Hírek
A Teszvesz oldalain...

A TV-s és a internetes shopok KAMUK (csak az oldalak lehetségesek, de csak akkor, ha nincs tv csatornája!) hogy becsapják az embereket! Ne vegyetek semmit a tv-n (még az oldalán sem!) Viszont itt vehetsz: www.teszvesz.hu (a www.teszvesz3.mlap.hu -n még gondolkodom)

tovább >>


Kosárlabda: működőképes a szövetség, ügyvezető jellegű az...

Miután a Legfelsőbb Bíróság (LB) hétfőn hatályon kívül helyezte a Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetsége (MKOSZ) 2007. március 9-i küldöttgyűlésének határozatait, élükön Berényi János elnök kinevezésével, a vezetőség ügyvezető jellegű munkát végez a májusi tisztújításig. „Jelenleg hét elnökségi tagunk van Ruttner György, Bodrogváry Iván, Bokor Ákos, Farkas Balázs, Király Sándor, Rózsás Gábor és Török Ferenc személyében, ez meghaladja a működéshez szükséges hat főt - adott helyzetképet az MTI-nek kedden Sterbenz Tamás főtitkár. - Múlt szerda óta Ruttner György tölti be a teljes elnöki jogkört, az alapszabály ugyanis nem ismer ügyvezető, ideiglenes vagy egyéb megnevezést. Az ő kinevezésének véglegesítéséhez még bírósági bejegyzés kell, az ehhez szükséges papírokat a héten nyújtjuk be a Fővárosi Bírósághoz."
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!